Наоми Уотс се омъжи в рокля на Oscar de la Renta

Вижте снимки на щастливата двойка.

Ася Иванова
Ася Иванова 12 юни 2023

Фотография: Profimedia; Instagram/@naomiwatts

Актрисата Наоми Уотс успя да изненада всички, като се похвали, че се е омъжила за дългогодишния си приятел - актьорът Били Крудъп.

Холивудската звезда сподели кадър от щастливото събитие в личния си профил в Instagram. На нея двойката позира на стъпалата на съда, малко след като са си казали "да". Уотс е добавила към снимката и надпис "Свързани".

За специалния си ден, Наоми е избрала разкошна бяла рокля на цветя на Oscar de la Renta на стойност 7400 долара и диамантено колие. Косата й е спусната и няма натруфеността, присъща за подобни събития. Щастливият Крудъп от своя страна е избрал тъмносин костюм, бяла риза без вратовръзка и класически черни обувки.

наоми уотс

наоми уотс

наоми уотс

На сватбата на Наоми и Били са присъствали техни колеги. Уотс сподели снимки с актьора Марк Ръфало и съпругата му Сънрайз Койгни, както и с Джош Хамилтън и съпругата му Лили Торн.

Сватбата се случва доста бързо. Само преди малко повече от месец, бе забелязан огромен диамант да краси лявата ръка на Уотс, но двойката така и не коментира новината. Наоми и Били се срещат на снимачката площадка на телевизионния сериал "Циганка", където пламва любовта. Преди това Наоми има дълга връзка с актьора Лив Шрайбър, с когото имат две момчета. От своя страна Крудъп е имал връзки с актрисите Клеър Дейнс и Мери-Луиз Паркър - майка на 13-годишния му син.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA