Разкрихме какво ще хапват Джони Деп и компания в София

Бандата идва за концерта си в "Арена София" тази вечер.

Ася Иванова
Ася Иванова 12 юни 2023

Фотография: Profimedia; bTV

Джони Деп, Алис Купър, Джо Пери и Тони Хенриксен довечера ще изнесат дългоочаквания си концерт у нас. Hollywood Vampires трябваше да се качат на родната сцена още през 2020 г., но пандемията осуети плановете им.

Вече е ясно и какво ще хапва бандата по време на престоя си у нас. Холивудските звезди са избрали новото жури в "Master Chef" да приготви менюто им, докато са в България. Известно е, че бандата иска да опита от ястията, присъщи за всеки район, който посещават. Сред изискванията, с които Chef Кустев и ресторантьора Явор Сарафов трябва да се съобразят е да не се използват червена чушка и портокали заради алергиите на някои от артистите. Розовият джин, пък, е предпочитаната напитка на Джони Деп.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖОНИ ДЕП ОТЛАГА КОНЦЕРТ ЗАРАДИ КОНТУЗИЯ НА ГЛЕЗЕНА

ястие за джони деп

Менюто, което ще опитат Hollywood Vampires довечера, включва таратор, качамак с крема сирене, руло от телешки език с бекон в масло и крем карамел, но поднесени с един нов прочит. "Ястията, които сме подбрали са типични за България, за да могат те да усетят нашия, българския вкус. По този начин не само изпълняваме тяхното желание да се докоснат до местната кухня, но се надяваме, че ще я запомнят и ще й се насладят",  споделят двамата членове на журито на Master Chef България.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖОНИ ДЕП ИСКА ПОРТОКАЛОВ ДЖИН ЗА КОНЦЕРТА СИ У НАС

Междувременно Джони Деп и Алис Купър успяха да изненадат всички софианци, които ги срещнаха по време на разходката им снощи на "Графа". Той и Джони нямали против да се поздравяват с минувачите по улицата. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA