Джони Деп отлага концерти заради контузия на глезена

Засега няма опасност за събитието на Hollywood Vampires в България.

Ася Иванова
Ася Иванова 30 май 2023

Фотография: Profimedia

Лоша новина за феновете на Джони Деп, които са си взели билет за първите му концерти с The Hollywood Vampires и очакват с нетърпение да го видят на сцената.

Актьорът получи сериозна фрактура на глезена и се наложи да отмени няколко от изявите си. Той сподели разочароващата новина в социалните медии. За момента няма риск за концерта му в София на 12 юни.

"Скъпи мои приятели, съжалявам да ви съобщя, че счупих глезена си, което е трудно!!! Започна като лека контузия, но някъде между Кан и Роял Албърт Хол се влоши, вместо да се подобри.  Няколко медицински специалисти настоятелно ми препоръчаха да избягвам всякакви дейности за момента и затова за съжаление не мога да пътувам в момента. С момчетата много съжаляваме. Ще ни липсвате в Ню Хемпшир, Бостън и Ню Йорк," заяви Деп. Той добавя, че отлага планираните концерти за 30, 31 май и 1 юни и обеща "невероятно шоу".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖОНИ ДЕП ИСКА ПОРТОКАЛОВ ДЖИН ЗА КОНЦЕРТА СИ У НАС

джони деп

По-рано този месец актьорът представи френския филм Jeanne du Barry на откриването на филмовия фестивал в Кан. Той бе посрещнат със седемминутни овации и не пропусна да раздаде автографи, да позира за снимки с феновете си и сподели мнението си за филмовото си "завръщане" на пресконференция след това.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA