Джони Деп: Завръщане ли? Аз никъде не съм ходил!

Актьорът няма намерение да се завръща в Холивуд.

Ася Иванова
Ася Иванова 18 май 2023

Фотография: Profimedia

Няма как да не говорим за Джони Деп, след като в момента всички погледи са вперени в него и премиерата на последния му филм Jeanne du Barry на фестивала в Кан. Още повече и, че съвсем скоро ще го видим и на българска земя за концерта му с Hollywood Vampires на 12 юни в София.

Той триумфално се завръща на червения килим, след като три години не се бе появявал. Актьорът обаче е категоричен, че това съвсем не е така, тъй като той никъде не е ходил.

"Това е 17-ото ми завръщане", казва Деп. "Все още се чудя за думата "завръщане", защото никъде не съм ходил. В интерес на истината, аз живея на 45 минути оттук," казва звездата. "Може би хората спряха да ме търсат, но аз съм си тук. "Завръщане" е сякаш ще изляза на сцената и ще започна да играя степ - да танцувам по най-добрия начин и да чакам да ме одобрите. Това разбирам аз от термина. Странна мистерия," казва още Деп. 

джони деп

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖОНИ ДЕП ИСКА ПОРТОКАЛОВ ДЖИН ЗА ПРЕСТОЯ СИ У НАС

Той коментира и скандала с бившата му съпруга, който стана повод да бъде помолен да се оттегли от поредицата "Фантастични животни", както и ролята му на великия Джак Спароу да бъде под въпрос. "Чувствам ли се бойкотиран от Холивуд? Човек трябва да няма пулс, за да се чувства, сякаш нищо не е станало. Когато искат да се оттеглите от филм, в който участвате, заради нещо, което е следствие от подмятания, да, човек се чувства бойкотиран," казва Деп.

Деп нарече изписаното за него през последните години "фантастична, ужасяваща измислица". "Уж се задава въпрос: Как си? Но контекстът е "Боже, мразя те."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖОНИ ДЕП ЖИВЕЕ ЩАСТЛИВО И СПОКОЙНО ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

джони деп

В последните години Холивуд обърна гръб на доскоро любимата си звезда. Но изглежда това не притеснява Деп. "Не се чувствам бойкотиран от Холивуд, защото не мисля за Холивуд. Лично аз вече нямам нужда от Холивуд. Живеем в странно време, всеки би желал да може да бъде себе си, но не може", категоричен е актьорът.

В Кан той бе посрещнат повече от положително. След премиерата на Jeanne du Barry, актьорът получи 7-минутни овации, които го просълзиха от щастие. Лентата с негово участие по кината във Франция от вторник. Засега филмът не се разпространява в САЩ.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA