Джони Деп получи 7-минутни овации на фестивала в Кан

Актьорът, Майвен Льо Беско и "Jeanne Du Barry" накараха публиката да стане на крака.

Фотография: Profimedia

Първата вечер на тазгодишния фестивал в Кан започна със 7-минутни овации за Джони Деп.

Биографичната драма "Jeanne Du Barry" откри 76-ото издание на престижното събитие, а източници, близки до актьора, разкриха, че той искрено се е развълнувал от реакцията на публиката за екранното му превъплъщение в крал Луи XV.

Режисьорът и звездата на филма - Майвен Льо Беско, която играе любовницата на краля, сподели, че проектът е изминал дълъг път преди да стигне до голямата си премиера.

И въпреки че по-голямата част от присъстващите посрещнаха Деп с викове и аплодисменти на червения килим, все пак е имало известно напрежение, тъй като това е първата му официална публична поява след цялата съдебна драма с Амбър Хърд.

Творческият директор на фестивала - Тиери Фремо обаче сподели, че решението да включи звездата от "Карибски пирати" в програмата изобщо не е случайно.

Джони Деп

Джони Деп

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖОНИ ДЕП ЖИВЕЕ ЩАСТЛИВО И СПОКОЙНО ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

"Не знам за имиджа на Джони Деп в Щатите", заяви той по време на първата пресконференция. "За да ви кажа истината, в моя живот има само едно правило - свободата на мисълта, свободата на словото и свободата да действаш. Не знам за какво става въпрос, но обръщам внимание на Джони Деп като актьор."

Към момента няма информация дали филмът ще стигне на голям екран и до българската публика, но е много възможно някой от фестивалите да го включи в предстоящата си програма. Особено с такъв широк отзвук.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA