И Илън Мъск се намеси в скандала с Меган Фокс

Критикуват актрисата, че синовете й носят дрехи за момичета.

Ася Иванова
Ася Иванова 14 юни 2023

Фотография: Profimedia

Меган Фокс е известна със странните си разбирания синовете й да носят дрехи за принцеси и това подразни мнозина, сред които и политикът Роби Старбък. Двамата дори влязоха в спор, в който се включи и Илън Мъск.

Меган Фокс дори заяви, че Старбък се "захванал с грешната вещица". Това провокира изпълнителният директор на Tesla и SpaceX иронично да заяви, че "търси вицепрезидента на вещиците и пропагандата". Един потребител коментира поста на Мъск, като заяви, че Меган Фокс е "зле с пропагандата", при което шефът на SpaceX отговори, че "никой не е съвършен".

меган фокс

Конфликтът между Меган Фокс и бившият кандидат за Конгреса на САЩ Роби Старбък се случи в социалните мрежи. Той заяви, че актрисата принуждава синовете си да носят женски дрехи, а децата искат да се обличат като момчета. Той дори заяви, че по тои начин тя налага "чисто насилие" над децата си.

"Много пъти съм бил хвърлян на кладата от несигурни, самовлюбени, безполезни импотенти като теб, но все още съм тук. Забъркал си се с грешната вещица", разгневи се актрисата.

меган фокс

Тя не за първи път е критикувана, че позволява децата й да носят дрехи за момичета. Според актрисата това е бил начин децата й да изразят себе си чрез дрехите и няма нищо общо със сексуалната им ориентация. Интересен факт е, че дори баюата на децата - Брайън Остин Грийн, подкрепя решението на Меган и желанието на момчетата да носят рокли.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA