Разводът на Кевин Костнър и съпругата му става все по-грозен

Двойката с взаимни обвинения и неразбирателство по време на съдебната битка.

Ася Иванова
Ася Иванова 15 юни 2023

Фотография: Profimedia

Макар да се зарече, че не иска развод и иска жена си обратно, явно Кевин Костнър вече е променил мнението си и се опитва всячески да се раздели с нея.

Според предбрачното споразумение между двамата от 2004 г., в случай на развод, актьорът единствен има право на собственост и да се разполага в различните си имоти. Кристин Костнър пък е задължена в рамките на 30 дни да освободи всяко отделно семейно жилище. Тя обаче отказва и настоява актьорът да се съгласи с някои допълнителни финансови изисквания.

кевин костнър

Запознати разкриват, че тя вече е финансово обезпечена според предварителните договорки с актьора. Самият той пък твърди, че вече е внесъл дължимите 1 200 000 долара към адвоката и счетоводителя на Кристин, превежда й временна издръжка за всяко дете, предложил й е сума за бъдещ хонорар, а освен това е поел всички разходи по трите им деца. В момента води и преговори за график за летни посещения при 15-годишният Кейдън, 14-годишният Хейс и 12-годишната Грейс.

кевин костнър

По договор той трябва да плати и първоначална вноска от 200 000 долара за новото жилище на съпругата си и да покрие месечната ипотека, данъка върху имуществото и застрахователните плащания за една година. Костнър заявява, че е готов да го направи и това предстои да се случи съвсем скоро.

Самата Кристин обаче не е съгласна с всичко това и иска още. Какво точно, не е изяснено. В молбата за развод тя е посочила непреодолими различия като основание за разтрогване на брака. Отделно тя заявява и, че актьорът й е изневерявал - нещо, което той категорично отрича. Докъде ще стигне поредната холивудска драма, очакваме да видим!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA