Кендал Дженър и плановете й да има деца

Риалити звездата вече знае какво иска от своето бъдеще.

Ася Иванова
Ася Иванова 22 юни 2023

Фотография: Profimedia

Кендал Дженър е единствената от рода Кардашиян-Дженър, която все още няма деца. А откакто е във връзка с рапъра Bad Bunny и нещата изглеждат сериозни, всички се питат дали скоро няма да се решат да имат общо дете.

Ето защо и плановете на Кендал за наследници буди такъв интерес. И явно тя вече е мислила по този въпрос. Дженър сподели, че би искала децата й да растат извън Лос Анджелис, тъй като израстването в светлината на прожекторите е истинско "предизвикателство".  "Вълнувам се за това време от живота си. Просто знам, че моментът не е точно сега", категорична е Дженър.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КЕНДАЛ ДЖЕНЪР ИСКА ДА СЕ ЗАНИМАВА С ИНТЕРИОР И ДА ИМА РАНЧО

кендъл дженър bad bunny

27-годишният модел разкрива, че порастването й пред камерите и в света на шоубизнеса, са я довели до това решение. "В никакъв случай не съм създадена за това", казва Кендъл, която на 11-годишна възраст прави своя телевизионен дебют в Keeping Up With the Kardashians. "Не съм добра в това. Правя го, защото съм се научила как да го правя."

Всъщност Кендал признава, че сестра й Ким Кардашиян е по-подходяща за живот в Холивуд, като припомня нейното признание, че се е "разходила до Китсън на Робъртсън, само за да бъде снимана". За сравнение Кендал мрази това. "Отне ми [почти] 20 години, за да си кажа, ОК. Предполагам, че вече свиквам с това и всичко е наред и го разбирам."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA