Съпругата на Кевин Костнър иска четвърт милион месечно за децата

Битката между актьорът и съпругата му се очертава като една от най-грозните в Холивуд.

Ася Иванова
Ася Иванова 23 юни 2023

Вече стана ясно, че съпругата на Кевин Костнър - Кристин Баумгартнер, категорично отказва да напусне имотите му, макар това да е записано в предбрачния им договор. Тя има изисквания за издръжката, която актьорът да плаща за издръжка на трите им деца. Кристин, която подаде молба за развод преди месец, иска близо четвърт милион долара. Костнър обаче смята, че това е пладнешки обир.

Баумгартнер смята, че сумата е достатъчна, зада може тя и децата да "живеят на ниво, доближаващо се до стандарта, на който децата ще се радват, докато са под грижите на баща си в бъдеще". В изисканата сума не са включени таксите за обучение на децата в частно училище, здравните грижи и разходите, свързани със спорта. Тя държи той да плаща и тях. Запознати разкриват, че той вече плаща 100% от разходите на децата и е готов да дава допълнително 38 000 долара на месец, а не исканите от нея 248 000.

кевин костнър

Кристин контрира Кевин, че има достатъчно пари, за да ги издържа. Общият доход на холивудската знаменитост през миналата година възлиза на 19,5 млн. долара. Костнър пък изиска чрез съда бившата му съпруга вече да се изнесе от имота му, на което тя отговаря, че няма финансовата възможност. Актьорът обаче вади справка, че тя разполагала с 1,45 млн. долара в банковата си сметка, което е повече от достатъчно, за да наеме жилище.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA