Пийт Дейвидсън влезе в психиатрия

Звездата се лекува след лични и правни проблеми.

Ася Иванова
Ася Иванова 29 юни 2023

Фотография: Profimedia

Пийт Дейвидсън е влязъл в психиатрия, след като в последните седмици му се струпаха доста лични и правни проблеми.

Комедиантът е решил, че е време да се съсредоточи върху психичното си здраве и за целта е потъсил помощ в лечебно заведение. "Звездата на "Bupkis" влезе в рехабилитация, но се очаква скоро да излезе", каза негов близък пред People. Дейвидсън е подложен на лечение за посттравматично стресово разстройство и гранично разстройство на личността.

Дейвидсън влиза в клиника повече от седмица, след като окръжната прокуратура на Лос Анджелис го обвини за безразсъдно шофиране и последвала катастрофа, при която комикът се блъсна с колата си в къща в Бевърли Хилс. Малко по-късно той се забърка в скандал, след като от PETA го укориха, че си купува куче, а не осиновява. Той влезе в спорове с организацията и си изпусна нервите, обяснявайки, че иска да вземе кученце на майка си, след като нейното куче Хенри наскоро е починало на 2-годишна възраст.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТРЯБВА ДА ВИДИТЕ ПЕНТХАУСА НА ПИЙТ ДЕЙВИДСЪН В БРУКЛИН

Пийт Дейвидсън и Ким Кардашиян

През годините Дейвидсън неведнъж се бори с проблеми с психичното си здраве. През 2022 г. той се подложи на терапия, след като Кание Уест го критикува многократно в социалните медии за връзката му с вече общата им бивша Ким Кардашиян.

Дейвидсън за първи път говори за психичните си проблеми през 2017 г., когато казва, че е бил подложен на рехабилитация предходната година и че един от неговите психиатри го е диагностицирал със заболяването "психично заболяване, което сериозно засяга способността на човек да управлява емоциите си."

"Започнах да получавам тези психически сривове, при които откачах и после не си спомнях какво се е случило. Сляпа ярост", казва актьорът.
Дейвидсън също споделя, че проблемитему започват след загубата на баща му Скот, който беше убит при изпълнение на служебния си дълг като пожарникар по време на терористичните атаки от 11 септември 2001 г. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КИМ КАРДАШИЯН ПРОГОВОРИ ЗА ВРЪЗКАТА СИ С ПИЙТ И РАЗВОДА С КАНИЕ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA