Даниел Радклиф разкри пола на детето си

Актьорът стана баща през април и сега проговори за бащинството.

Ася Иванова
Ася Иванова 05 юли 2023

Фотография: Profimedia

Любимият ни Хари Потър неусетно порасна и се сдоби със свой наследник. Даниел Радклиф стана баща през април, но досега никой не знаеше какъв е пола на бебето му.

Оказва се, че приятелката му Ерин Дарк го е дарила с момче. Това разкритие идва от самият Радклиф, който проговори за бащинството.
"Страхотно е. Лудо и напрегнато е, но той е невероятен и Ерин е страхотна - истинска привилегия е да имам това време с него. Винаги планирах да си взема малко почивка, което не всеки има възможност да направи, така че имам възможност просто да съм тук с него много, което е прекрасно. Така че, ние си изкарваме страхотно", коментира той пред "Entertainment Tonight".

Даниел Радклиф

33-годишният актьор призна още, че новата му роля на баща определено ще се окаже определяща за изборите, които ще прави в бъдеще по отношение на кариерата и проектите, с които се захваща. "Мисля, че определено ще бъда малко по-подбиращ, не по-подбиращ, аз винаги съм бил подбиращ, но мисля, че вероятно ще работя малко по-малко за следващите няколко години. Никога няма да спра. Не мисля, че това също би било добре за мен", сподели той.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA