Шон Уайт и Нина Добрев са най-сладката двойка

Сноубордистът помогнал на българката за новата й роля.

Ася Иванова
Ася Иванова 05 юли 2023

Фотография: Profimedia

Шон Уайт за пореден път доказва, че е страхотно гадже на Нина Добрев

Холивудската звезда с български корени сподели, че сноубордистът й помогнал да се подготви за ролята си в предстоящия филм The Out-Laws, в който тя участва заедно с Пиърс Броснан, Адам Дивайн и Елън Баркин. "Забавен факт, но Шон ми помогна с репликите за прослушването."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НИНА ДОБРЕВ ДЕБЮТИРА С НОВА ВИЗИЯ

Нина Добрев и Шон Уайт

Нина сподели, че е направила записа за прослушването по време на "20-минутната си обедна почивка" на снимките на предстоящия й филм Reunion. В него взима участие и актрисата Джилиан Бел, която й помага да заснеме репликите си.

Това не е единственият път, когато Шон доказа, че е фен номер едно на Нина. Петкратният олимпиец публикува сладко послание по случай 34-ия рожден ден на Добрев през януари. "От коя планета си и ще ме вземеш ли с теб?!" той написа в Instagram. "Благодаря, че направи живота невероятен! Честит рожден ден, любов моя."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НИНА ДОБРЕВ ОТВОРИ ВРАТИТЕ НА ДОМА СИ В КАЛИФОРНИЯ

Нина Добрев и Шон Уайт

Двамата са заедно от началото на 2020 г., когато споделиха снимки от пътуването си до Южна Африка. Няколко години по-късно двамата са били заедно на безброй пътешествия и си купиха заедно къща. Но дали в бъдеще ще чуем сватбени камбани? Шон не издава. "Времето ще покаже", казва той в края на 2022 г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA