Джони Деп се завръща като Джак Спароу?

Актьорът прости на Disney за предателството.

Ася Иванова
Ася Иванова 07 юли 2023

Фотография: Profimedia

Изглежда Джони Деп е готов да се превъплъти отново в ролята на Джак Спароу и отново да работи с Disney, след като обяви, че чувства предаден от тях.

Близки до него споделят, че "всичко е възможно" и "ако това е правилният проект, той ще го направи". Disney също искат той да се завърне в техен филм.

Шумът за потенциално завръщане към ролята му на капитан Джак Спароу идва малко повече от година след оспорвания процес на Деп за клевета Disney се отказаха да работят с него, което бе голям удар върху реномето на звездата. Имаше сериозни съмнения дали успешната кариера на Джони ще се възстанови след процеса, но явно това ще се случи съвсем скоро.

"Абсолютно вярвам, че след присъдата "Пиратите" са готови да рестартират с Джони като капитан Джак Спароу отново на борда. Той е любим герой, дълбоко вкоренен в културата на Disney. И тъй като Джери Брукхаймър се надпреварва с огромния успех на Том Круз в Top Gun: Maverick, има желание да върне печелившите холивудски звезди в масово популярни франчайзи", разкрива вътрешен човек.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA