Емили Блънт си взима почивка от киното. Ето защо!

Актрисата се оттегля за година след премиерата на филма "Опенхаймер".

Ася Иванова
Ася Иванова 12 юли 2023

Фотография: Profimedia

В следващата поне една година няма да видим Емили Блънт на голям екран. Актрисата заяви, че си взима почивка след последния й филм "Опенхаймер", чиято премиера бе преди броени дни.  

"Тази година няма да работя. Работих доста миналата година. Най-голямото ми дете е на девет, така че сме в последната година с едноцифрени числа. И просто чувствам, че има крайъгълни камъни в деня им, които са толкова важни, когато са малки. И това е "Ще ме събудиш ли? Ще ме заведеш ли на училище? Ще ме вземеш ли? Ще ме сложиш ли да си легна?" И просто трябва да бъда там за всички тях. И просто усетих с цялото си същество, че трябва да спра", заявява Блънт.

Емили Блънт и Джон Красински

Актрисата неведнъж е казвала, че най-важната роля в живота й е тази на майка. Тя има две деца от партньора си, актьора Джон Красински. Двамата имат две дъщери - Хейзъл на 9 г. и Вайълет на 7 г. Емили държи винаги да е близо до децата си. Затова и когато работи, гледа да не е далеч от тях за дълго време. Доколкото позволяват ангажиментите й. "Защото въпреки че са свикнали с този странен начин на живот, все още им е тежко, когато трябв да тръгна надалеч".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA