Любовен четириъгълник в новия клип на квартет Destiny

Във видеото в главната роля виждаме актьора Иво Аръков.

Ася Иванова
Ася Иванова 14 юли 2023

В истински любовен четириъгълник се забърква Иво Аръков в новия клип на квартет Destiny.

Момичетата представят нов музикален клип с филмов сюжет. Те продължават да вдъхват нов живот на любими мелодии и най-новия им проект е попурярното парче на Vaya con Dios "Nah Neh Nah", което оживява с чисто нов аранжимент.

Режисьор на клипа е Тодор Чапкънов. Работил и върху клипа на „Jovano Jovanke", неговият прочит е винаги оригинален и завладяващ като филмов сюжет. Част от видеото е заснето в ателието на баща му – великия скулптор Георги Чапкънов – Чапа. "Снимачният процес беше много творчески и страшно забавен. Тошко и Иво се сработиха в прекрасен тандем, а ние покрай тях се почувствахме като актриси и ни хареса!", споделя с вълнение Гергана Алексиева, двигател и продуцент на проекта. 

В клипа четирите музикантки изпълняват четири различни роли и всяка от тях попада в своя собствена романтична авантюра. Накрая се оказва, че всички са пленени от един и същи човек. И то не кой да е, а от самия Иво Аръков в главната роля! А каква е развръзката в този любовен четириъгълник, ще разберете само ако гледате „Nah Neh Nah" в изпълнение на Destiny Quartet!


 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA