София Вергара и Джо Манганиело обявиха раздялата си

Двойката изненада света с новината за раздялата си.

Ася Иванова
Ася Иванова 18 юли 2023

Фотография: Profimedia

За изненада на всички, актьорите София Вергара и Джо Манганиело обявиха своята раздяла. Двойката се развежда след седем години брак.

"Взехме трудното решение да се разведем. От името на двама души, които се обичат и се ценят много, учтиво ви молим да зачитате личния ни живот в този период, в който се опитваме да управляваме новия етап в живота си", пише в общото изявление на двойката.

Новината успя да шокира всички, които знаят историята на тяхната любов. Манганиело дълги години споделя, че Вергара е неговата мечта... която накрая се сбъдва. Той прави всичко възможно, за да си уреди среща с нея и впоследствие двамата се влюбват. А сватбата им след това е една от най-красивите и скъпи сватби, състояли се в Холивуд. Но и няма как да е иначе. Това е празник на любовта и на една сбъдната мечта.

Сега близки до двойката споделят и причината за тяхната раздяла. Оказва се, че двамата са много различни и постепенно се отдалечават. "Джо е като едно голямо дете, обича да се бори, да играе видео игри, да гледа филми за супергерои, да ходи на концерти, голям фен е на NFL. Просто винаги гони забавлението и да си изкарва добре. В началото това много привлече София към него, която му е абсолютна противоположност. Тя също обича да се забавлява, но по по-луксозен начин - да пътува, да ходи на пищни вечери. Харесва й да е знаменитост и всички блага, които идват от това", споделя приятел на двойката.

София Вергара и Джо Манганиело

"София има силен характер и много лесно се ядосва за глупости, докато Джо предпочита да остави нещата да отминат. В началото те не забелязваха тези си различия, но постепенно истинските им същности се проявиха и това започна да ги дразни, заради което все по-често предпочитаха да работят, отколкото да прекарват времето си заедно. В един момент осъзнаха, че се чувства по-добре и са по-спокойни, когато са далече един от друг", ракриват още близки до София и Джо.

Спекулации относно техните отношения се появиха съвсем наскоро, след като Манганиело поздрави своята съпруга с доста кратко и официално пожелание, което не е типично за влюбен мъж. "Честит рожден ден, София" - това беше единственото, което актьорът написа по повод 51-годишнината на актрисата. Самата София не отвърна на пожеланието. Тези действия на двойката моментално предизвикаха коментари, че между тях има сериозни проблеми.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA