Арестуваха Джиджи Хадид заради наркотици

Супермоделът е задържана на Каймановите острови.

Ася Иванова
Ася Иванова 19 юли 2023

Фотография: Profimedia; Instagram/@gigihadid

Изненадващ арест бе направен на супремодела Джиджи Хадид. Тя бе задържана заради... марихуана.

Оказва се, че блондинката е била арестувана и впоследствие освободена от затвора на Каймановите острови по обвинение за притежание на наркотици. При кацането с частен самолет в Джорджтаун на Гранд Кайман на 10 юли, тя е била претърсена от митническия персонал. В багажа й е открито "малко количество марихуана и инструменти за пушене". Веднага е била задържана, като е обвинена "във внос на марихуана и внос на уреди за пушене на канабис". По-късно обаче е уточнено, че веществото е само за лична употреба.

джиджи хадид

Хадид е била освободена под гаранция, а два дни по-късно с нейна приятелка официално са били обвинени от съда на Каймановите острови. Двете са се признали за виновни и са били осъдени да платят глоба от 1000 долара. Говорителят на модела разкрива пред медиите, че марихуаната е закупена легално от Ню Йорк по медицинска рецепта. "Марихуаната е законна за медицинска употреба на остров Голям Кайман от 2017 г. насам. Нейното досие остана чисто и тя се наслади на останалата част от времето си на острова", гласи официалното изявление.

Посещението на Джиджи до екзотичната дестинация е било по повод прословутото "момичешко пътуване", на което тя се отправи наскоро и дори се похвали с нова татуировка, която си е направила там. 
 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA