Джо Манганиело официално подаде молба за развод

Актьорът направи първата крачка към окончателната раздяла.

Ася Иванова
Ася Иванова 20 юли 2023

Фотография: Profimedia

Джо Манганиело е този, който предприе първата крачка към окончателната раздяла със София Вергара.

Двамата обявиха раздялата си, но сега актьорът официално е подал молба за развод. В нея са посочени обичайните "непреодолими различия", които всички холивудски двойки посочват като основна причина за разтрогване на брака. Запознати разкриват, че двамата нямат намерение да оспорват нито една от точките в предбрачния им договор. Именно поради тази причина Вергара може да е спокойна, че като по-богатата от двамата, няма да се раздели със солиден дял от състоянието си, което възлиза на 180 млн. долара.

Джо Манганиело и София Вергара

"Джо иска разводът да мине възможно най-тихо и спокойно и да не се стига до излишни драми. Въпреки че винаги е мислил, че София е жената за него, той е готов да продължи напред, отново да се забавлява и най-вече пак да се влюби. За разлика от Бен и Джей Ло, за него няма връщане назад", разказват близки до актьора.

Близки на Джо споделят, че той иска дете и е разочарован, че със своята половинка се разминават в това си желание. София вече има едно пораснало дете - син Маноло, на 31 години. Друг момент, който се оказал сериозна спъка в отношенията им, е фактът, че Манганиело не близва и капка алкохол, докато латината обича да се забавлява и обикновено да пие вино и коктейли. Актьорът преди години е имал сериозни проблеми с алкохола и е трудно да бъде около алкохол, което често се случва заради София и компанията им.

"Джо беше предупреден, когато двамата започнаха да излизат, и втори път, преди сватбата им. Той обаче не искаше да я принуждава да се променя, още по-малко смяташе, че това ще има каквото и да било влияние върху брака им", обяснява приятел на актьора. "Когато единият човек в двойката пие, а другият не, това е сякаш двамата живеят в различни градове и говорят на различни езици. Давам пример, ако единият партньор пие, другият лесно може да подуши миризмата на алкохола. Достатъчно тежко е да вземеш решението да промениш живота си и нямаш нужда от някой до себе си, който да ти повлияе да се върнеш назад", обяснява експерт.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA