Как старата кухня може да се превърне в мечтата на Барби?

Жасмин Рот и шеф Антония Лофасо постигат пълно преобразяване още в първия епизод на "Barbie Dreamhouse: предизвикателството".

Фотография: HGTV/WBD

Barbiecore обсесията продължава. След като най-големият филм на годината официално стана най-големият филм на годината, HGTV ни залепва пред екраните с "Barbie Dreamhouse: предизвикателството".

Продуцирана от Mission Control и Mattel Television, новата поредица на телевизията обещава да превърне обикновен дом в мечтаната къща на Барби само за четири епизода - с помощта на Ашли Греъм и екип от професионалисти.

Barbie Dreamhouse: Предизвикателството

Първият звезден отбор, който супермоделът посреща, е този на Жасмин Рот (от "Помощ! Съсипах къщата си" по HGTV) и Антония Лофасо (от "Beachside Brawl" и "Режи!" по Food Network). Двете преобразяват класическата кухня в кухня за всяко момиче, израснало с Barbie.

Преди да започнат работа по нея, тя носи усещане за миналото и има класически дървени шкафове. Дизайнерите ги обличат в бледорозовво и инсталират ретро уреди в жълто, за да пресъздадат атмосферата на 60-те. Вградените рафтове пък служат като таен вход към килера.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АШЛИ ГРЕЪМ ОТВАРЯ ВРАТИТЕ НА BARBIE'S DREAMHOUSE

Тъй като е липсвало място за сядане, Лофасо и Рот разширяват острова, за да осигурят комфортни бар столове. Ползват цветова игра при плочките, за да свържат стилово шкафовете и таваните в помещението. Добавят полилеи за повече светлина. Има и тайна мини платформа с миксера и тостера на Барби - които също, разбира се, са розови.

Barbie Dreamhouse: Предизвикателството

"Не мога да опиша типичният ми стил на проектиране като Барби Dreamhouse, така че беше малко предизвикателство", споделя Рот. "Обичам интересните задачи, защото те наистина позволяват на креативността и нестандартните идеи да блеснат. Въпреки че имаше няколко неравности по пътя, тази модерна трапезария и ретро кухня от средата на миналия век се получиха по-добре, отколкото си представях! Многофункционално, творческо пространство, което в крайна сметка би се харесало на Барби."

Шеф Антония допълва: "Дизайнерите от HGTV и шеф-готвачите са сходни като план. Единият проектира, а другият готви - това е единствената разлика. Жасмин искаше да има скрити неща из цялата кухня. Килерът ни приличаше на етажерка за книги, така че бях обсебена от идеята да намеря готварски книги на Барби или да създам такива, които да са в предната част. Макар да не приличам на Барби, мога да живея в тази кухня."

Вижте цялото преобразяването в галерията по-горе.

Barbie Dreamhouse: Предизвикателството

Ако се вдъхновите да споделите впечатления или собствен опит с розовото в интериора (а защо не и екстериора), използвайте #BarbieDreamHouseChallenge. В нашия официален Instagram акаунт пък може да спечелите страхотен Барби подарък за вашата кухня!

Гледайте нов епизод на "Barbie Dreamhouse: предизвикателството" всеки вторник от 22:00 ч. Следете програмата на HGTV за повторения.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA