Линдзи Лоън за възстановяването след раждането

Актрисата показа как изглежда тялото й, само месец след като стана майка.

Ася Иванова
Ася Иванова 03 август 2023

Раждането на дете е огромно щастие, но и изпитание за тялото и психиката на всяка една жена. И да се погледнеш в огледалото, след като в тялото ти е растяло бебче в последните 9 месеца, е не по-малко предизвикателство. Но изглежда Линдзи Лоън не се притеснява от последствията, които носи това щастливо събитие. 

37-годишната актриса дори сподели селфи в огледалото в своя Instagram и показа на феновете как изглежда в момента. Тя стана майка само преди месец и с днешна дата разказва за възстановяването на тялото си след раждането.

Линдзи Лоън

"Толкова съм горда от това, което това тяло успя да постигне през тези месеци на бременност и сега, на възстановяване", казва тя. "Да имаш бебе е най-голямата радост на света! Моят OOTD напоследък е моето бельо за родилки @fridamom. Тъй като не съм обикновена майка, аз съм майка след раждане. #fridamompartner", продължава Линдзи.

Лоън стана майка на момченце едва преди месец. Двамата със съпруга й Бадер Шамас го кръстиха с името Луай - арабско име, което означава "защитник". Бебето се появи на бял свят в Дубай, където актрисата се премести да живее в последните няколко години.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA