Завръща ли се Брус Уилис към киното?

Куентин Тарантино му е предложил роля, с която да приключи кариерата си подобаващо.

Ася Иванова
Ася Иванова 04 август 2023

Брус Уилис бе принуден безславно да се оттегли от киното, след като бе диагностициран с болестта афазия. И въпреки това всички се надявахме да го видим отново като екшън герой. По-рано тази година обаче стана ясно, че Уилис е бил диагностициран с деменция, което причинява поведенчески и говорни проблеми.

Но не всичко е свършило за Брус Уилис. Режисьорът Куентин Тарантино е решен да даде последен шанс на актьора, за да може той да се оттегли от киното подобаващо. Тарантино, който е работил с Уилис два пъти (в култовата класика "Криминале" и в "Град на греха"), в момента подготвя следващия си филм, носещ заглавието "The Movie Critic". Режисьорът би искал Уилис да се съгласи за малка роля във филма и по този начин да сложи край на кариерата си. Всъщност "The Movie Critic" ще е последен и за двамата, защото Тарантино също не смята да продължава с киното. Режисьорът е категоричен, че 10-те филма, които е направил, са му напълно достатъчно.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЕМИ МУР РАЗКАЗВА ЗА ПЪРВАТА СИ СРЕЩА С БРУС УИЛИС

Брус Уилис и Куентин Тарантино

Все още не е ясно дали Уилис ще се съгласи и дали изобщо е в състояние да изпълни ролята. Тарантино е заявил, че ще уважи желанието на семейството му и ако те кажат, че Уилис не е добре, за да участва, той може да вмъкне във филма клип от някой от предишните филми на актьора.

Въпреки че се съобщава, че Тарантино не се е свързал със семейството на актьора, той планира да уважи желанията им, ако те кажат, че Уилис не е много добре, за да участва и че вместо това може да вмъкне във филма клип от някой от предишните филми на актьора.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA