Деми Мур разказва за първата си среща с Брус Уилис

Емблематичното холивудско дуо ни накара да се изпълним с #tbt настроение, припомняйки ни първата си среща.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 септември 2020

Наградите "Еми" тази година бяха доста подходящо олицетворение на ситуацията в световен мащаб - желание за промяна и връщане към "нормалното", съчетани с остатъчните следи от страх и спазване на мерки, гарантиращи ни по-голяма сигурност.

За да отбележи голямата вечер, която се състоя въпреки пандемията, Деми Мур направи виртуална разходка към миналото, публикувайки снимка на себе си с Брус Уилис, появяващи се заедно на червения килим на шоуто преди точно 33 години.

https://www.instagram.com/p/CFXZOg3nm5Z/

"1987 #Emmys... пристигане със стил", гласи описанието под кадъра, в който виждаме горещата звездна двойка в синхронизирани визии. Деми е била облечена в изцяло кадифена черна рокля без рамо, докато Брус залага на папийонка и изключително дълго сако, което носи върху костюма. 

57

Преди да се появят заедно на церемонията, Деми и Брус са заедно от едва няколко месеца. Срещат се на премиерата на филма "В засада", а повече за този момент, Мур разказва повече в биографичната си книга.

"Първоначално го сметнах за някакъв глупак, но на афтърпартито си промених мнението за него. Беше толкова галантен - по свой собствен начин, истински джентълмен", споделя тя на страниците на "Отвътре навън", уточнявайки, че веднага е дала телефонният си номер на звездата от "Умирай трудно" и четири месеца по-късно двамата са се оженили тайно във Вегас и вече са очаквали първото си дете. 

https://www.instagram.com/p/CBs9h8GHyLX/

Макар че се развежда през 2000 г., бившето холивудско дуо и до ден днешен запазва приятелските отношения помежду си. Мур и Уилис дори прекарват карантината заедно с трите си дъщери в семейния им дом в Айдахо. "Забавно е да се каже, но съм много горда от развода ни", споделя Деми в своя мемоар. "В началото не беше лесно, но успяхме да преместим сърцето на връзката ни, сърцето на онова, което създаде семейството ни, към нещо ново, което даде на момичетата любяща и подкрепяща среда с двама родители."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA