Наградите "Еми" подкрепиха гладуващите деца по време на пандемията

Позитивният пример в Холивуд тази година е налице - всеки голям победител дари 100 000 долара на организация, осигуряваща храна на деца в нужда.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 септември 2020

Напълно нормално е церемониите по награждаване, които по принцип са съпътствани от завиден блясък, холивудска суета и светкавици на фотоапарати, насочени към червения килим, тази година да бъдат в доста по-скромен вариант.

След като Зендея получи статуетката за най-добра актриса в драматичен сериал, а Дженифър Анистън, Кортни Кокс и Лиса Кудроу обърнаха внимание на награждаването от дома си, ABC обяви и друг амбициозен проект в навечерието на наградите "Еми".

https://www.instagram.com/p/CFYNt6SFY_J/

В началото на вечерта водещият Джими Кимъл разкри, че всички големи победители ще дарят по 100 000 долара за неправителствената организация No Kid Hungry, която осигурява храна на децата в нужда.

Тъй като тази година всичко е различно, организаторите решиха да изразят своята благодарност към всички лекари, учители, доставчици и други хора, изложени на по-голям риск от COVID-19 заради професионалните си задължения.

Напоследък често се говори за влиянието на пандемията върху шоубизнеса и промяната в Холивуд. Трябва да признаем, че е хубаво да виждаме, че се случва!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA