Майката на Ангъс Клауд разкри дали смъртта му е самоубийство

Лиза Клауд проговори какво точно се е случило с любимия й син.

Ася Иванова
Ася Иванова 06 август 2023

Фотография: Profimedia

Преди броени дни светът на киното загуби звездата от "Еуфория" Ангъс Клауд и майката на актьора за първи път говори за смъртта на обичното си дете.

Опечалената жена, която загуби съпруг и син само в рамките на десет дни, заяви категорично, че Ангъс не е сложил сам край на живота си. Лиза Клауд сподели в емоционална изповед във Facebook какво точно се е случило с детето й. "Приятели, искам всички да знаете, че оценявам любовта ви към моето семейство в това разбито време. Искам също така да знаете, че въпреки че синът ми беше в дълбока скръб от преждевременната смърт на баща си от мезотелиом, последният му ден беше щастлив", написа Лиза.

След това тя разказва как Ангъс е прекарал последния си ден в реорганизация и почистване на стаята си, както е и споделил за това да помогне на някои от членовете на семейството си.

Ангъс Клауд

"Той не възнамеряваше да сложи край на живота си. Когато се прегърнахме за лека нощ си казахме колко много се обичаме и той каза, че ще се видим на сутринта. Не знам дали и какво може да е сложил в тялото си след това. Знам само, че е сложил глава на бюрото, където работеше по арт проекти, заспа и не се събуди. Може би е предозирал случайно, но е пределно ясно, че не е възнамерявал да си отиде от този свят", казва още майката на Ангъс Клауд.

"Борбите му бяха истински. Той даде и получи толкова много любов и подкрепа от своите близки. Работата му в "Еуфория" се превърна в гръмоотвод за неговото поколение и предизвика разговор за състрадание, лоялност, приемане и любов... Публикации в социалните медии предполагат, че смъртта му е умишлена. Искам да знаете, че това не е така. За да почетем паметта му, моля, направете произволни прояви на доброта част от ежедневието си."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA