Синът на Гуен Стефани тръгна по стъпките на родителите си

Кингстън Росдейл стана певец като майка си и баща си.

Ася Иванова
Ася Иванова 14 август 2023

Фотография: Profimedia

Крушата не пада по-далеч от дървото и синът на Кингстън Росдейл е поредното доказателство за това.

Големият син на Гуен Стефани и бившия й мъж Гавин Росдейл, тръгна по стъпките на известните си родители. Той направи първото си публично музикално изпълнение с помощта на втория си баща Блейк Шелтън.

Гуен Стефани със сина си Кингстън Росдейл

17-годишният Кингстън направи изненадващ концерт в бара на втория си баща - Ole Red в Тишоминго, Оклахома. Именно Блейк Шелтън беше този, който представи тийнейджъра и неговия дебют на публиката. "Много съм развълнуван, всъщност за мен е чест да бъда първият, който представя този човек на сцената за първи път в историята. Този ​​човек е артист, той е голяма работа и вие ще можете да се похвалите, че сте били свидетели на първото му публично представяне", каза Шелтън от сцената.

Кингстън Росдейл следва гръндж стила на баща си и неговата банда Bush. Той изпълни няколко рок балади, като на сцената с него имаше китарист и кийбордист. В края на сета той и Блейк си размениха голяма прегръдка.

Гавин и Кингстън Росдейл

Гуен също присъстваше на шоуто на сина си. Тя се раздели с бащата на Кингстън - Гавин Росдейл, през 2015 г. Певицата подаде молба за развод след 13-годишен брак, след като хвана мъжа си в изневяра с бавачката им. Двамата имат общо три момчета. Освен 17-годишният Кингстън, те са родители и на Зума Росдейл, на 14 г., и на Аполо Росдейл, на 9 г. Певицата се омъжва за БлейкШелтън, като той с удоволствие влиза в ролята на втори баща. "Не знаех в какво се забърквам, но исках да се забъркам", каза Блейк в интервю през 2022 г. "И с всеки ден се влюбвах в момчетата толкова, колкото и в Гуен."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA