Вижте с кого Мати Хийли замени Тейлър Суифт

Музикантът се върна при бившaта след раздялата.

Ася Иванова
Ася Иванова 17 август 2023

Фотография: Profimedia

Изглежда Мати Хийли набързо е забравил Тейлър Суифт, тъй като само два месеца след раздялата им вече излиза с друга жена.

Вокалистът от The 1975 се е върнал при бившата си приятелка Мередит Микелсън и двойката вече на няколко пъти е засичана да вечеря заедно, а след това си разменят сърдечни прегръдки. Мати и Мередит се разделят през март, а през май певецът вече е в обятията на Суифт.

тейлър суифт мати хийли

Той дори присъства на няколко концерта от турнето й Eras, включително и нейното шоу на 13 май, когато той бе в компанията на бащата на Тейлър - Скот Кингсли Суифт. По-късно същия месец двамата бяха видени да напускат Electric Lady Studios в Ню Йорк. Но до юни любовната им история приключи изненадващо, макар блондинката да твърдеше, че скоро не се е чувствала толкова щастлива. 

Мати Хийли и Мередит Микелсън

Мати Хийли и Мередит Микелсън

По-късно Мати сподели как се справя след раздялата и благодари на феновете си за подкрепата в този момент, когато предпочита да страда в компанията на своите приятели. Оттогава Мати е бил виждан с Мередит многократно, включително и в Хавай по-рано този месец, докато групата му беше на турне там. Що се отнася до Мередит, тя също намекна за тяхното помирение с няколко снимки, които публикува.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA