След година мълчание, Селена Гомес се завръща с нова песен

Новото парче на певицата ще бъде факт на 25 август.

Ася Иванова
Ася Иванова 21 август 2023

Фотография: Profimedia

Селена Гомес най-сетне се завръща! След като си даде година почивка, певицата отново покорява музикалната сцена с ново парче.

Песента Single Soon ще излезе на 25 август, като заглавието е добре премислено и дори двусмислено. В превод, то може да означава както "Сингъл скоро", така и "Скоро необвързана".

"Всички ме питахте за нова музика от известно време! Тъй като все още не съм готова с новия албум, исках да ви пусна една малка забавна песен, която написах преди време, която е чудесна за края на лятото. Single Soon излиза на 25 август. Запазете си датата", написа Гомес под публикация в профила си в Instagram под поредица от снимки, на които показва част от процеса по записване и снимане на видеото. 

През юни Селена намекна за нова музика, след като публикува серия от снимки в социалните мрежи, включително и една, на която е пред микрофон и чете от лист хартия. "Не се притеснявайте, идва. Дори и от Париж", написа звездата. В момента тече с пълна сила и промотирането на новото й парче. Из цяла Америка бяха пръснати флайери с думите Single Soon, на които бе написан номер, на който всеки може да се обади. След като се наберат цифрите, се чува гласа на сестрата на Селена - 10-годишната Грейс, която казва: "Здравей, сестро. Никога не се притеснявай за гаджета. Въобще", и малко след това се чуват и няколко секунди от песента. 

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA