Риана е родила момче

Певицата е родила по-рано този месец, но все още няма изявление от нея.

Ася Иванова
Ася Иванова 22 август 2023

От дни се коментира, че Риана е станала майка за втори път и дори се появиха спекулациите, че е родила момиченце, което "страшно много прилича на нея".

Оказва се, че поп певицата се е сдобила с второ момченце, само 15 месеца след появата на сина й RZA. "Риана чувства, че семейството й вече е пълно. Това е нещо, което винаги е искала," споделя близък на изпълнителката и нейната половинка A$AP Rocky. Все още обаче няма официално изявление на двойката. Ясно е единствено, че Рири е родила по-рано този месец.

Риана

Певицата успя да изненада света с новината, че е бременна за втори път по време на нейното изпълнение на полувремето на Super Bowl LVII. Тогава нейн близък заяви, че Риана в момента е "най-щастливата, която някога е била" и се чувства страхотно по пътя на майчинството. "Тя обича да бъде майка, така че това е мястото, където мислите й са насочени в момента", обясни източникът.

риана и A$AP Rocky

"О, Боже мой, това е легендарно. Това е всичко. Наистина не си спомняш живота преди това, това е най-безумното нещо в историята. Буквално се опитваш да си го спомниш - и има снимки от живота ми преди - но усещането, желанията, нещата, които ти харесват, всичко, просто не се идентифицираш с него, защото дори не си позволяваш психически да стигнеш толкова далеч, защото... Защото това няма значение," споделя Рири пред британския Vogue.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA