Серина Уилямс роди момиченце

Щастливият татко сподели снимки със семейството и новото бебе.

Ася Иванова
Ася Иванова 23 август 2023

Фотография: Profimedia

Серина Уилямс е родила втората си дъщеричка. Щастливата новина бе съобщена от бащата на новороденото момиченце Алексис Оханян.

"Добре дошла, Адира Ривър Оханян. Благодарен съм, че къщата ни е пълна с любов - щастливи и здрави бебе и мама. Благодарен съм!", написа развълнуваният татко. Той сподели и редица кадри със своите момичета.

"Серина, ти ми даде още един невероятен подарък. Ти си най-великата майка на всички времена", пише още Оханян. Той не пропуска да благодари и на медицинския екип, който е помогнал за раждането на второто им дете.

Серина и Алексис започват връзката си през 2015 г., а две години по-късно стават родители и на малката Олимпия. Миналата година тенис звездата сподели, че иска да се отдаде напълно на майчинството и вече е готова да има още едно дете. "Наскоро получихме информация от лекаря ми, която ме успокои и ме накара да почувствам, че когато сме готови, можем да увеличим семейството си. Със сигурност не искам да бъда бремена отново, докато съм активен атлет. Трябва да бъда или с двата крака в тениса, или с двата крака навън", написа тя в есе пред сп. Vogue, обявявайки оттеглянето си от тениса.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA