Джъстин Теру има нова жена до себе си

Актьорът е забелязан да се целува с колежка. Коя е тя?

Ася Иванова
Ася Иванова 31 август 2023

Фотография: Profimedia

Макар да се надявахме, че Джъстин Теру и Дженифър Анистън ще се съберат, изглежда това няма да се случи. Актьорът има нова жена до себе си.

Теру е забелязан в опасна близост със своята колежка Никол Брайдън Блум по време на вечеря с приятели в Ню Йорк. 52-годишният актьор от "Водопроводчиците от Белия дом" и Блум през цялата вечер са се смеели и целували, като не се притеснявали от хората наоколо, тъй като били седнали на маса на открито в италианския ресторант Altro Paradiso.

След вечеря Джъстин е забелязан да обгръща с ръка кръста на Никол, докато се насочват към бара на Рей, на който той е съсобственик. Към момента не е ясно до каква степен е сериозна връзката на Джъстин и Никол, но през февруари двамата присъстваха на събитието Next In Fashion Tastemaker на Netflix.

Теру е голяма звезда в Холивуд, докато Никол е актриса в своя възход. Тя е позната на аудиторията с появата си в епизоди на "Закон и ред: SVU" и "Аферата", а съвсем скоро сеочаква да се появи и в предстоящия втори сезон на The Gilded Age.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA