Официално е! Джо Джонас подаде документите за развод

Вече са ясни и причините за раздялата, както и всички споразумения между двамата.

Ася Иванова
Ася Иванова 06 септември 2023

Фотография: Profimedia

През уикенда стана ясно, че има проблем в отношенията на Джо Джонас и Софи Търнър и двамата готвят развод. Музикантът като че ли опроверга слуховете, споделяйки снимка, на която е с брачна халка. И всички фенове се успокоиха.

Оказва се обаче, че слуховете са верни и двойката наистина слага край на брака си. 34-годишния музикант от Jonas Brothers е подал молба за развод в съда в окръг Маями Дейд, Флорида. Съдебните документи разкриват и причината за раздялата на двойката и как ще се справят с попечителството над двете си мънички дечица.

Джо Джонас и Софи Търнър

В своята молба Джо е категоричен, че "бракът между страните е безвъзвратно развален". Двойката ще си подели грижите и попечителството над двете си деца, момичета, родени през 2020 и през 2022 г.

В документите се отбелязва, че в момента Джо се грижи основно за децата. Именно това мнозина споделиха, че е проблемът, който слага край на отношенията му със Софи. Той обаче мисли, че "в най-добър интерес за непълнолетните деца е страните да имат споделена родителска отговорност".

Джо Джонас и Софи Търнър

Малко преди да гръмне новината за раздялата им, станаха ясни и подробности от предбрачния им договор. От него става ясно, че Джо ще запази всичките си хонорари от музиката с Jonas Brothers. Всичко, създадено или спечелено с DNCE, другата му група, също ще остане негово. Софи ще запази парите си от "Игра на тронове" и всичките си роли. Всяко имущество, придобито преди брака, ще остане на името на собственика. Единственото имущество, което ще бъде наистина разделено, е семейният им дом, който те съвсем наскоро продадоха. И Софи, и Джо ще запазят правата върху техния образ и подобие и бизнеса, свързан със статута им на знаменитост.

Джо Джонас и Софи Търнър

Единствените подробности, които не са предварително уточнени, са попечителството и издръжката на детето, както е посочено в законите на Калифорния. Размерът на издръжката за дете се определя, като се вземе предвид месечната заплата на всеки от родителите и се сравнят. Ако Джо печели повече, той ще отговаря за издръжката на детето. Двамата могат отново да се върнат в съда, в случай, че другия започне да печели повече пари.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA