Разкриха името на втория син на Риана

Двойката отново се е спряла на необичайно име.

Ася Иванова
Ася Иванова 08 септември 2023

Фотография: Profimedia

И второто момче на Риана и A$AP Rocky ще носи необичайно име.

Двойката е кръстина сина си Риот Роуз Майерс, съобщава The Blast, спазвайки традицията имената на децата им да започват с буквата "Р'. Първото им момче се казва RZA Ателстън Майерс.

Мнозина веднага се усъмниха, че рапъра е загатнал как ще се казва второто му дете с последната си песен от началото на годината - "Riot", в която участва и Фарел Уилямс.

Според документите за раждане на момченцето, Риот е роден на 1 август 2023 г. в болница "Сидър Синай" в Лос Анджелис в 7:41 ч. сутринта. Като акушер-гинеколог на Риана е посочена и Тайс Алиабади, която е помогнала за раждането на не едно или две бебета с известни родители.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАК СЕ ПРОМЕНИ BEAUTY РУТИНАТА НА РИАНА СЛЕД МАЙЧИНСТВОТО

Риана и A$AP Rocky

Сред последните е малкият Роман, син на Ал Пачино и 29-годишната му бивша приятелка Нур Алфала. Освен тоа Алиабади е работила и с Клои Кардашиян и Кайли Дженър по време на участието си в предаването "Keeping Up With The Kardashians".

Риана и A$AP официално имат връзка от 2020 година, а се познават и работят заедно още от 2013 г. Рапърът дори нарече своята половинка "съпруга" по време на концерта си в Spotify. "Бих искал да посветя тази песен на моята красива съпруга!", заяви той, докато Риана му се усмихваше в публиката. Дали двамата наистина са сключили брак, все още не е ясно.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA