Съпругата на Брус Уилис в изповед за тежката му диагноза

Ема Хеминг разкрива, че не е ясно дали актьорът знае от какво страда.

Ася Иванова
Ася Иванова 26 септември 2023

Фотография: Profimedia

Съпругата на Брус Уилис - Ема Хеминг, за първи път говори за деменцията на актьора.

Тя разкрива, че е изключително тежко не само на холивудската звезда, но и на цялото му семейство. Хеминг дори се съмнява, че Уилис въобще е наясно със състоянието си. 

Брус Уилис и Ема Хеминг

"Най-важното нещо за нас беше за знаем какво е заболяването, защото когато знаеш какво е от медицинска гледна точка, всичко има смисъл. Беше важно да обясним на дъщерите ни какво е това, защото не искам да има стигма или срам, свързани с диагнозата на баща им. Тежко е на човека с диагнозата, тежко е и на семейството. Това не е по-различно за Брус, нито за мен, нито за нашите момичета. И когато казват, че това е семейна болест, наистина е така", казва Ема в шоуто "Today" на NBC. Актьорът има общо пет дъщери - две от Хеминг, и три големи момичета от брака му с Деми Мур.

Брус Уилис със семейството си

Настоящата му съпруга споделя още, че диагнозата му е едновременнно "благословия, но и проклятие". "Честно казано, той е дарът, който продължава да дава - любов, търпение, устойчивост. Той учи и мен, и цялото ни семейство. Това е силата на Брус", казва Ема Хеминг.

Относно това как дъщерите им се справят, тя добави, че това ги учи как да се грижат и обичат и че това е "красиво нещо сред тъгата".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA