Джош Дюамел разкри причината за развода му с Фърги

Двойката успя да запази добрите си отношения и се грижи заедно за сина си.

Ася Иванова
Ася Иванова 05 октомври 2023

Фотография: Profimedia

Явно е ден за откровения, тъй като още една звезда направи интересни разкрития за отношенията си. Джош Дюамел за първи път разкри каква е причината за раздялата с майката на сина му - певицата Фърги.

"Нямаше нищо лошо в нашите отношения", казва той в предаването In Depth With Graham Bensinger. "Прекарахме си страхотно време заедно. Мисля, че някак се надраснахме един друг, а и имахме много различни интереси."

Джош Дюамел и Фърги

Актьорът споделя, че двамата са имали много различни виждания за живота си. Докато Фърги обичала славата и светлините на прожекторите, то Джош предпочитал уединения начин на живот. Той дори искал да се преместят да живеят в родния му щат Северна Дакота, но родената е Южна Калифорния Фърги отказала.

Джош Дюамел и Одра Мари

"Не мисля, че някога съм се чувствал комфортно с известността. Просто не съм човек, който се чувства удобно на червения килим. Не обичам да правя всички онези холивудски неща", казва той. "Не изпитвам лоши спомени от това. Наистина имам голям късмет, че тя е мил човек", добавя още актьорът. Веднага след раздялата си с певицата той се мести в Северна Дакота, където си купува къща на езерото. Именно там среща и втората си съпруга - Одра Мари, която е бивша кралица на красотата и е родом от Северна Дакота. "Наличието на това място тук почти помага на кариерата ми, защото мога да се върна към истинското си аз", казва Дюамел за живота си далеч от Холивуд.

Джош Дюамел с Фърги и сина им

Двамата с Фърги са женени в продължение на 8 години, преди да сложат край на отношенията си през 2017 г. Имат един син, за когото си си поделят грижите и се радват на страхотни отношения - пример за холивудско семейство. Дори наскоро Джош обяви, че е в очакване на второто си дете, а Фърги бе сред първите, които поздравиха него и бременната му съпруга. Самата певица все още не е открила любовта и след развода с актьора, тя не е виждана с друг мъж.

 

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA