Селена Гомес с драматична промяна във визията

Поп звездата дебютира с нова прическа по време на благотворително събитие.

Ася Иванова
Ася Иванова 07 октомври 2023

Фотография: Profimedia

Есента е сезонът на дръзките промени. И Селена Гомес не е изключение, що се отнася до трансформации във визията.

Поп певицата дебютира с драматична промяна на косата. Тя привлече вниманието с новата си боб прическа по време на благотворителното събитие Rare Impact Fund Benefit.

Звездата от "Убийства в сградата" заложи на къса дължина на актуалната за сезон прическа и сподели своята транформация първо с верните си фенове в социалната мрежа Instagram. 

За червения килим в Лос Анджелис Селена заложи на пригладена права коса, разделена на път в средата. В допълнение към новата си прическа, певицата накара всички да се обръщат след нея не веднъж, не два пъти, а с цели три тоалета.

Първо тя дебютира в искряща сребриста рокля на Valentino, която се отличаваше с мъниста по цялата повърхност, дълъг до земята шлейф и огромна флорална апликация на деколтето. Миг по-късно тя дефилираше по червения килим с друга блестяща конфекция. Но този път тя удиви с ярка лилава мини рокля на Rahul Mishra, която приличаше на разцъфнало цвете с гигантския си дизайн на венчелистчета.

И докато изпълнителката на "Single Soon" не сподели подробности за това, което е вдъхновило драстичните й промени, но нейната стилистка Ерин Уолш коментира: "Вижте нейния блясък! Мисля, че сме най-красиви, когато съчетаваме мисъл и стил. Това, което Сел прави, като води живот, посветен от мисия, е толкова невероятно вдъхновяващо и овластяващо за всички нас. Ние сме красиви, когато живеем със стремеж".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA