Любовницата на Бекъм проговори

Ребека Лус разкрива как двамата са започнали аферата и как е продължил живота й след това.

Ася Иванова
Ася Иванова 10 октомври 2023

Фотография: Profimedia; Instagram

Дни след като семейство Бекъм най-сетне признава, че Дейвид е имал афера с испанската си асистентка Ребека Лус, любовницата проговаря.

20 години след случката, тя разкрива, че двамата са имали 4-месечна връзка. Лус признава, че именно тя е тази, която е продала историята на медиите, но всичко е представено, все едно разкритията идват от приятел. Щом всички разбират обаче, животът не само на Виктория, но и на Ребека се превръща в истински ад.

Ребека Лус

Днес Лус си припомня как през 2003 г. тя е била назначена като личен асистент на футболиста на Реал Мадрид. Тя е трябвало да помогне на спортиста да се установи в града. "Той беше самотен. Прекарахме страхотно заедно и аз го направих щастлив. Всъщност имахме много общи неща. И двамата обичахме колите. Карахме из Мадрид. Той наистина искаше да научи езика, да се запознае с културата и храната”, казва жената.

Тя споделя как двамата са започнали връзката, като обвинява Дейвид за нея. "Той беше този, който беше женен. Но той беше този, който ме съблазни, който наруши обещанията си и се държеше лошо. А после аз бях обвинената", казва днес Ребека и продължава: "Той хвана главата на Ребека в ръцете си, целуна я страстно и каза: "Исках да бъда с теб така от толкова време”. Беше много силен момент. Намали светлината и започна да се съблича. Ребека също се съблече, те стояха голи в средата на стаята и се целуваха страстно. Правиха любов с часове”, казва уж "приятелят" на Лус. Тези откровения обаче й изиграват лоша шега.

Бекъм

Докато двамата Виктория и Дейвид се опитвали да загърбят проблемите и да спасят брака си, Ребека от срам се скрила у дома и изпаднала в депресия. Тя се е превърнала в най-мразената жена в цяла Великобритания. Хората на улицата я сочили с пръст, а в магазините отказвали да й дават храна. "Влизах в ресторант и чувах съпругите да казват на съпрузите си: "Не гледайте" и да ги прегръщат, сякаш ще ги открадна", спомня си Лус.

Ребека Лус

Тя признава, че са й нужни няколко години, за да се съвземе от депресията и да продължи с живота си. Тя среща норвежкия лекар Свен Кристиар, за когото по-късно се омъжва и му ражда две момчета. През 2009 г. двамата се местят в Норвегия, където живеят тихо и спокойно и до днес. В момента Лус се изявява като учителка по йога и като масажистка.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA