Джо Джонас и Софи Търнър постигнаха съгласие за децата

Двойката се е съгласила да се грижи съвмество на двете си дъщери.

Ася Иванова
Ася Иванова 11 октомври 2023

Фотография: Profimedia

Една от най-любимите ни холивудски двойки - Джо Джонас и Софи Търнър, изглежда ще избегнат грозния развод.

Двойката, която изненадващо обяви раздялата си, най-сетне е постигнала споразумение относно отглеждането на двете им дъщери - 3-годишната Уила и 14-месечната Ди Ем Джей. Двамата са се съгласили на съвместно родителство.

"След продуктивно и успешно посредничество постигнахме съгласие, че децата ще прекарват време еднакво в любящи домове както в САЩ, така и във Великобритания", споделиха Джо и Софи. "Очакваме с нетърпение да бъдем страхотни съ-родители."

Софи Търнър с дъщеря си

В правните документи е записано, че двамата се съгласяват двете момиченца да прекарат времето си от 9 до 21 октомври с майка си, която има позволението да ги заведе в родната Англия. След това грижите ще поеме баща им, при който ще бъдат до 2 ноември. След това момичетата отново ще бъдат под грижите на Софи до 22 ноември, а Джо ще прекара Деня на благодарността с тях до 16 декември. Оттам нататък до края на годината попечителството остава в актрисата.

Софи Търнър с дъщеря си

Споразумението беше постигнато, след като Търнър заведе дело срещу съпруга си в края на септември. Тя подаде оплакване, че той пречи на децата им да се върнат в "обичайното им местопребиваване в Англия", като задържа паспортите им. Двете момиченца са граждани както на САЩ, така и на Великобритания.

Представители на изпълнителя побързаха да успокоят духовете, заявявайки, че децата "не са били отвлечени". "Джо търси споделено родителство с децата, така че да бъдат отглеждани и от майка си, и от баща си И, разбира се, също е добре децата да се отглеждат както в САЩ, така и в Обединеното кралство", каза неговият говорител в официално изявление.

Джо Джонас с дъщерите си

Той категорично отрече твърденията на актрисата, че тя е разбрала за развода им от медиите. "След множество разговори със Софи, Джо започна процедура за развод във Флорида, тъй като Флорида е подходящата юрисдикция за случая", каза говорителят, посочвайки, че двамата живееха в Маями. "Софи знаеше, че Джо ще подаде молба за развод."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA