Нова двойка на хоризонта! Пийт Дейвидсън се завърна с нова любов

Комикът излиза с модела Маделин Клайн.

Ася Иванова
Ася Иванова 16 октомври 2023

Фотография: Profimedia

Комикът Пийт Дейвидсън се завърна на всички фронтове. След като събота се появи в "Saturday Night Live" като домакин и изнесе встъпителен монолог, впоследствие показа и нова жена до себе си.

29-годишният комик излиза с 25-годишната актриса и модел Маделин Клайн. Двамата бяха забелязани да се държат за ръце на афтър партито на Saturday Night Live в Catch Steak в събота вечер в Ню Йорк. Стана ясно, че двамата се срещат от септември месец. Новината за романса им дойде малко след като Пийт и Чейс Суи Уондърс обявиха, че се разделят след по-малко от година връзка през август.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТРЯБВА ДА ВИДИТЕ ПЕНТХАУСА НА ПИЙТ ДЕЙВИДСЪН В БРУКЛИН

Пийт Дейвидсън и Маделин Клайн

Пийт Дейвидсън и Маделин Клайн

По-рано тази година той влезе в психиатрия, заради сериозни психически проблеми. Той обяви, че страда от личностно разстройство и посттравматично стресово разстройство. Влизането му в рехабилитационен център идва след няколко скандални месеца, в които се скара с организацията в защита на животните PETA и след като предизвика няколко катастрофи. Проблемите на Пийт се задълбочават покрай връзката му с Ким Кардашиян. Тогава Кание Уест, с когото са в процес на развод, не спира да сипе заплахи срещу Дейвидсън. Напрежението се отразява сериозно върху комика и се налага той да започне да посещава терапия. А впоследствие двамата с Кардашиян се разделят.

 

 

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA