Брадли Купър и Джиджи Хадид и техните бягства извън града

Новата светска двойка се oпознава на уикенд пътувания.

Ася Иванова
Ася Иванова 17 октомври 2023

Фотография: Profimedia

От седмици се носят слуховете, че Джиджи Хадид и Брадли Купър са заедно. Мнозина споделят, че отношенията им не са сериозни. Това обаче не е съвсем така. 

Двамата бяха забелязани на вечеря в Ню Йорк по-рано този месец, което предизвика феновете да се чудят дали нещо се случва между тях. Изглежда отношенията им стават задълбочени, тъй като Джиджи и Брадли често ходят на уикенд бягства. Близки до новата светска двойка издават и какво двамата харесват един в друг. "Джиджи е страхотна. Двамата се опознават извън града. Те пътуват заедно през уикенда. Тя се забавлява и също така харесва това, че той е баща".

Брадли Купър с дъщеря му

"Тя е независима, заета и дните й са изпълнени с отговорности, така че не виждам нещо сериозно да се случи между тях сега, ако изобщо се случи", казва източникът. Въпреки това издава, че Хадид е "някак си влюбена в [Купър] от известно време". Двамата са се сприятелили почти веднага, тъй като имат много общи неща. "Имат много общи неща, така че е възможно да видим продължение", казва още източникът. "Сега изглежда супер небрежно, но и двамата имат деца, големи кариери, натоварен живот и разбират какъв е животът в тези кръгове. Това е сладко… и има привличане."

Хадид е майка на 3-годишна дъщеря Кай, докато Купър споделя 6-годишната дъщеря Леа Де Сейн с руския модел Ирина Шейк.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA