Джъстин Тимбърлейк изневерил на Бритни

Мемоарите на певицата се очертава да разкрият доста скандални неща.

Ася Иванова
Ася Иванова 19 октомври 2023

Фотография: Profimedia

Мемоарите на Бритни Спиърс все още не са по книжарниците, но от страниците им излизат скандал след скандал. И повечето са свързани с бившия й приятел Джъстин Тимбърлейк.

Години наред се твърдеше, че Бритни е изневерила на Джъстин и именно това е причината за тяхната раздяла. Тази изневяра дори беше възпята в песента на изпълнителя "Cry me a river". От мемоарите на певицата обаче става ясно, че това въобще не е така. И не само, че тя не е изневерила на Джъстин, ами самият той го е направил.

В "Жената в мен" Бритни заявява, че той й е изневерил с друга знаменитост. Тя не назовава името на жената, за която става въпрос. Причината? TMZ разкриват, че въпросната жена вече има семейство и Бритни не иска да я засрамва в момента. Все още не е публикуван пасаж или откъс от тази глава, но източници от TMZ разкриват, че той ще бъде включен на страниците на книгата.

Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк

Мемоарите на Спиърс излизат на 24 октомври, а повечето разкрития до момента са свързани с бившия й приятел Джъстин Тимбърлейк. Първата бомба, която Бритни "хвърли" е, че е направила аборт, защото Джъстин "не е готов да стане баща". Какво още ще научим от страниците на автобиографията, можем само да гадаем. Факт е, че новината за мемоарите на Бритни сериозно са притеснили Тимбърлейк. След като адвокатите му са прочели книгата, настояват определени пасажи въобще да не бъдат публикувани, което от своя страна показва, че изпълнителят явно има какво да крие.

Бритни е едва на 17 години, когато започва да се среща с певеца. Двамата са заедно от 1999 г. до 2002 г. Впоследствие Джъстин се среща с Камерън Диас, а след раздялата им се жени за Джесика Бийл, от която има две момчета - Сайлъс, на 8г., и Финиъс, на 3 г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA