Малума със страхотна изненада

Латино звездата сподели със специално видео, че ще ставабаща.

Ася Иванова
Ася Иванова 20 октомври 2023

Фотография: Profimedia

Малума се готви да започне изцяло нова глава в живота си.

Колумбийската суперзвезда имаше концерт във Вашингтон в четвъртък, част от турнето му Don Juan. От сцената той сподели някои много специални новини с феновете си в публиката. Певецът дебютира с новия клип към песента си "Procura", в който разкрива, че ще става татко!

"Тази вечер имам изненада за вас. Днес ще направим световната премиера на новия ми видеоклип", заяви колумбиецът. "Ще станете свидетели на нещо, което никой на този свят не е виждал", добави той. "Ще остана тук с вас и ще изгледам тази изненада заедно с вас". Малума успя да изненада и развълнува феновете си, а той самият дори се разплака на сцената.

29-годишният певец очаква първото си дете от приятелката си Сусана Гомес, която съвсем наскоро показва страхотен годежен пръстен. Видеото показва много интимни моменти на двойката - как бъдещите родители преминават заедно през вълненията от бременността, как изпитват различни емоции - от посещението при лекаря до съобщаването на близките им. 

Видеото също така разкрива, че двойката очаква момиченце и двамата носят диамантени огърлици с името Парис, изписано със скъпоценни камъни.

Малума и Сусана

По-рано тази година Малума повдигна малко завесата на личния си живот. "Невероятно е. Красиво е", каза той за връзката си. "Винаги се опитвам да я запазя супер лична. Знаеш ли, в личния си живот съм Хуан Луис. Винаги се опитвам да го пазя малко настрана, но е почти невъзможно, защото вие ме виждате всеки ден. Добре съм, щастлив съм, аз съм много балансиран, това е много важно. Психичното ми здраве винаги е добро. Това е най-доброто, което мога да получа." Той споделя и за най-голямата си мечта: бащинството. "Винаги съм мечтал да бъда баща. Да имам семейство, за мен това е най-голямата цел в живота", казва той.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA