Джиджи и Брадли: как възникна любовта?

Двамата показаха, че нещата стават все по-сериозни.

Ася Иванова
Ася Иванова 24 октомври 2023

Фотография: Profimedia

В последните дни всички говорят за новата светска двойка - Джиджи Хадид и Брадли Купър. Стои въпросът къде и как се е случила магията между двамата.

Единственото известно е, че Брадли е един от най-добрите приятели на Леонардо ди Каприо - мъжът, с когото Джиджи излизаше през изминалите месеци. Въпреки това, е съмнително моделът и Купър да са се влюбили по време на събиранията им с Лео и общи приятели. Затова се разровихме, за да разберем как Джиджи срещна Брадли.

Джиджи Хадид и Брадли Купър

Оказва се, че искрата на любовта е припламнала по време на... детски рожден ден. Двамата са били в компанията на децата си, което още повече улеснява нещата след това. Датата е 30 септември, а рожденичката е 7-годишната Инез - дъщеря на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс. На партито са присъствали куп известни личности с децата си. Сред тях са били Тейлър Суифт, Джиджи с малката Каи, Емили Блънт с едно от децата си от Джон Красински, Брадли Купър с малката Леа.

Джиджи Хадид и Брадли Купър

Оттогава двамата са неразделни. Първо излизат на вечеря. Следват няколко уикенд бягства извън града. И макар източници да споделят, че нещата между тях не са особено сериозни, явно това не е съвсем така. Защото Джиджи води Брадли в семейната ферма, където прекарват известно време, а близки споделят, че двамата искат да се опознаят. И накрая разходка из града. Заедно. Един до друг, макар и не за ръка. И не се крият както Леонардо не смееше да се покаже с Джиджи. Може би нещата прерастват в нещо сериозно.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA