Мария Илиева със специална изненада за феновете си в Бургас

Турнето "Любов" продължава с концерт в морския град на 31 октомври.

Ася Иванова
Ася Иванова 28 октомври 2023

Фотография: Олег Котов

Мария Илиева е подготвила страхотна изненада за своите фенове, които ще присъстват на концерта й в Бургас на 31 октомври.

Марин Русинов, който е участник от отбора на Мария Илиева в "Гласът на България", ще е сред подгряващите изпълнители на концерта на поп дивата в морския град. Той ще се качи на сцената на Държавна опера във вторник, редом до Мария.

Мария Илиева

Поп дивата неведнъж е подавала ръка на младите изпълнители и на всеки концерт апелира публиката да подкрепя участниците в "Гласът на България". Габриела Колева - GABO от осми сезон на предаването е подгряващ изпълнител на турнето, а беквокали са трио Trinity, които предизвикаха фурор с участието си през 2018 г. На концерта в Благоевград пък, Мария спонтанно покани Константина Димитрова - едно от остриетата в отбора ѝ. Тя изпя песента "Остани тази нощ", а великолепното й изпълнение изправи публиката на крака.

"Марин е много специален изпълнител и за мен е ценно, че избра да продължи именно в моя отбор. GABO и Trinity вече представят авторската си музика по време на турнето, пожелавам му скоро и той да има такава!"

Мария Илиева

Концертът в Бургас е деветият от турнето "Любов" на Мария Илиева. Концертите в препълнените зали в Сливен и Ямбол преминаха повече от успешно и поднесоха на публиката качествена музика и ЛЮБОВ в огромни дози.

Билетите за концертите на Мария Илиева са в продажба на epaygo.bg, grabo.bg и на касите на EasyPay.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA