Софи Търнър продължи напред. Има нов мъж

Актрисата бе забелязана да се целува с британски аристократ.

Ася Иванова
Ася Иванова 01 ноември 2023

Фотография: Profimedia

Преди близо два месеца стана ясно, че една от любимите на мнозина двойки - Софи Търнър и Джо Джонас се разделят. По-късно актрисата сподели, че е разбрала за раздялата от медиите. Е, изглежда тя не страда дълго, тъй като вече има нов мъж до себе си.

Софи е забелязана да се целува с британския аристократ Перегрин Пиърсън на романтична разходка в Париж. Това се случва само часове преди актрисата да се появи на Stade de France, за да връчи трофея от Световната купа по ръгби.

Целувката е заснета от човек на The Sun, който разкрива повече пред изданието. "Те пристигнаха заедно на мястото за взимане на шофьори извън гарата. Изглежда, че и двамата са дошли с Eurostar от Лондон. Стояха там няколко минути, говореха си и се смееха много. След това той свали шапката си и се наведе, за да я целуне страстно. След целувката двамата се разделиха," разкрива източникът.

И Софи, и Перегрин наскоро преминаха през големи раздели. И докато 27-годишната актриса в момента е в развод с изпълнителя Джо Джонас, то 29-годишният Пиърсън бе обвързан с истинска кралска особа. Той имаше връзка с принцеса Мария-Олимпия от Гърция и Дания, която по случайност е кръстница на крал Чарлз. Двамата се разделиха през септември след 3-годишна връзка. Самият Перегрин също е от висшето общество. Той е наследник на четвъртия виконт Каудрей.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA