Адел разкри плановете си за второ бебе

Певицата видя лекаря, изродил сина й и сподели, че иска дете.

Ася Иванова
Ася Иванова 03 ноември 2023

Фотография: Profimedia

Адел се издаде, че съвсем скоро планира да стане майка за втори път. Това се случи по време на нейн концерт в Лас вегас.

Докато изпълняваше поредното си хитово парче в The Colosseum в Caesars Palace, певицата видя сред публиката лекаря, който е изродил сина ѝ през 2012 г. Носителката на "Грами" прекъсна песента си по средата, извини се на своите почитатели, бързо слезе от сцената и се втурна да поздрави мъжа, на когото дължи появата на своето момче. "О, Боже мой, това е Колин. Това е моят лекар, който извади бебето ми. Не съм го виждала от години," възкликна Адел, като не можеше да скрие сълзите си.

Адел с приятеля си Рич Пол

Певицата роди сина си Анджело през октомври 2012 г. Татко на детето ѝ е Саймън Конеки, с когото се раздели през 2019 г., но двамата и до днес са в страхотни отношения. В момента Адел в повече от щастлива със спортния агент Рич Пол и двамата искат да имат свое дете. "Отчаяно се нуждая от още едно бебе, Колин", обърна се тя към лекаря си миналата вечер. "Така че може би ще ти звънна. Синът ми навърши 11 години преди няколко седмици и вече не е бебе. Това е лудост," каза още тя.

Адел неведнъж е споделяла желанието си отново да стане майка. Винаги откровена, тя дори сподели с феновете си, че е в търсене на име на бъдещото си дете и дори ги помоли да й помогнат в избора. 

Самият Рич Пол, който вече има три деца от предишна връзка, също споделя, че иска деца с Адел. "Очаквам с нетърпение да бъда различен баща, по-търпелив баща", заяви в интервю пред E! News той.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA