Меган Фокс разкри, че е преживяла тежък аборт

Актрисата излива болката си в мемоарите си.

Ася Иванова
Ася Иванова 08 ноември 2023

Фотография: Profimedia

Меган Фокс наруши мълчанието относно един от най-трудните си моменти. Актрисата сподели, че е претърпяла спонтанен аборт по време на връзката си с годеника Machine Gun Kelly.

"Никога не съм преживявала подобно нещо в живота си преди", кавза 37-годишната Фокс по време на интервю за Good Morning America. "Имам три деца, така че беше много трудно и за двама ни. Това ни изпрати на много диво пътешествие заедно и поотделно, опитвайки се да разберем "Какво означава това?" и "Защо се случи?"

меган фокс

Тази тежка загуба дори я вдъхновява да излее болката си в стихотворна форма в новата си книга, наречена Pretty Boys Are Poisonous, която е по рафтовете на книжарниците от вчера. В един от разделите на нейните мемоари тя си спомня, че е гледала ултразвука на своето бъдещо бебе - момиченце на 10 седмици от бременността й. В друг момент пък си представя как държи бебето, "докато те го изтръгват от вътрешностите ми" и добавя: "Ще платя всяка цена / Кажете ми, моля / Какъв е откупът / За нейната душа?"

Слухове, че Меган и Кели са загубили бебе, се появиха още презюни 2022 г., когато рапърът пусна парчето "Last November", в което явно пее за тази обща тяхна болка. "Един ден и още 10 седмици / Дори не успях да чуя ударите на сърцето ти / Кажи ми, бих ли могъл да спася живота ти, ако върна времето назад? / Иска ми се да можех да се върна към ноември миналата година."

Месец по-рано, по време на музикалните награди на Billboard, Кели посвети изпълнението на "Twin Flame" на своята "съпруга" и тяхното "неродено дете".

Меган Фокс с децата си и Machine Gun Kelly

Фокс вече има три деца от бившия си съпруг Брайън Остин Грийн. Двамата споделят грижите за трите си момчета Ноа, на 11г., Боди, на 9, и Джърни, на 7 г. Кели от своя страна има една дъщеря на 14 г. на име Кейси - плод на любовта му с бившата му приятелка Ема Кенън.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA