Бритни Спиърс се сдобри със семейството си

Певицата посрещна рождения си ден в компанията на двама от най-близките си.

Ася Иванова
Ася Иванова 04 декември 2023

Фотография: Profimedia

Поп принцесата Бритни Спиърс отпразнува своя 42-ри рожден ден с двама от членовете на семейството си.

Певицата, която от години е в конфликтни отношения с близките си, вече е започнала малко по малко да стопява леда помежду им. Бритни е предприела стъпки, за да поправи стореното в миналото и по-рано тази година дори се събра с майка си Лин. Това се случва за първи път от три години насам, след като тя бе освободена от попечителството на баща й.

Бритни Спиърс със семейството си

Сега те посрещна рождения си ден с в компанията на майка си и брат си Брайън. Този момент бе запечатан от мениджъра на певицата Кейд Хъдсън, който сподели снимка. На кадъра Спиърс носи чифт слънчеви очила, а майка й я е прегърнала силно. И тримата членове на семейство Спиърс видимо сияят от щастие. Появи се и друга снимка, на която се вижда как Бритни вдига майка си и я държи на ръце. "Те определено са в по-добри отношения", разкрива източник пред TMZ.

Видима е липсата на синовете на звездата, с които тя така и не успя да подобри отношенията си. Майка и синове почти не си говорят, тъй като момчетата не одобряват нейното поведение. Тя непрекъснато споделя скандални снимки в социалните мрежи, на които видимо е в неадекватно състояние. Приближени още споделят, че отношенията им са се усложнили още повече след излизането на мемоарите й "Жената в мен", където разказва за болезнен аборт, който прави, докато е във връзка с Джъстин Тимбърлейк.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA