Сватбената история на Дения Пенчева

Певицата заминава на меден месец на о. Бали.

Ася Иванова
Ася Иванова 04 декември 2023

Певицата Дения Пенчева изненада всички с новината, че се е омъжила. Щастливото събитие се случва през септември, а сега тя разкрива и кой е нейният избраник.

Мъжът до Дения се казва Димитър. Двамата се запознават преди по-малко от година, когато тя е поканена на вечеря от нейна приятелка, а той също присъства.

Дения Пенчева

Веднага след запознанството обаче, певицата заминава за о. Бали, където остава 1 месец. Двамата се виждат отново след връщането й в България и още на първата среща той й казва, че иска да се ожени за нея. Този въпрос стои на дневен ред и по време на тяхното романтично пътуване до Флоренция през юни, където отпразнуват нейния рожден ден. Без много увъртания, Димитър я пита кой размер пръстен носи. Той обаче вече е готов с годежния пръстен. Има го от майка си, която го е купила преди 25 години от Ирак.

Дения Пенчева

Дения Пенчева

Официалното предложение идва през август, като датата е неслучайно избрана. Дения се доверява на картите Таро, които й подсказват кога трябва да бъде зададен важният въпрос. Димитър й предлага пред църквата в Царево.

На 23 септември сключват граждански брак, а на 14 октомври е църковният брак и партито с 180 гости, което има тема: диско вечер от 80-те (защото и двамата са родени през 80-те години) и дрес код за гостите: синьо и сребърно. Меденият месец за щастливата двойка тепърва предстои. Двамата ще отидат на о. Бали, където ще празнуват там Коледа и Нова година и ще останат през целия месец януари.

Дения Пенчева

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA