Опра Уинфри демонстрира перфектна форма на червения килим

Легендарната водеща е неузнаваема в лилава рокля.

Ася Иванова
Ася Иванова 08 декември 2023

Фотография: Profimedia

Опра Уинфри показа удивителна форма по време на световната премиера на лентата The Colour Purple в Лос Анджелис.

Компания на червения килим й правеше режисьорът Стивън Спилбърг, с който се изявяват като продуценти на филма. The Colour Purple трябва да излезе на голям екран на 25 декември 2023 г. Стивън режисира версията на филма от 1985 г., в която Опра участва. Опра изигра София и беше номинирана за награда "Оскар". Тя също позира и с режисьора Blitz Bazawule, Тайлър Пери и пълния актьорски състав.

Опра Уинфри

Опра Уинфри

Докато беше на червения килим, най-голямо впечатление направи перфектната форма на Уинфри, която тя показа в прилепнала по тялото лилава рокля на Dolce&Gabanna. От години Опра се бори с килограмите и изглежда вече е намерила успешната формула да постигане на мечтаната фигура. Тя отговори и как е постигнала този успех. "Не е само едно нещо. То е всичко. И възнамерявам да си остане така," споделя Опра. 

Опра Уинфри

Опра Уинфри

Легендарната телевизионна водеща години наред е използвала програмата за отслабване WW (WeightWatchers). В момента тя се изявява като инвеститор и член на борда на програмата. Опра призна още, че тренира доста упорито. "Бях на бягащата пътечка и днес," казва още Уинфри.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA