Марая Кери с ново видео към "All I Want For Christmas is You"

Вижте клипа на емблематичната песен.

Ася Иванова
Ася Иванова 11 декември 2023

Декември вече настъпи и сме сигурни, че коледните песни са един от задължителни елементи за коледния дух у дома на всеки един от вас. А най-емблематичната от тях - "All I Want for Christmas is You", вече има и нов клип.

Новото видео на вечната класика на Марая Кери показва събрани моменти от последните концерти от турнето на изпълнителката в Щатите "Merry Christmas One and All!" И едва ли ще учудим някого, като кажем, че коледното турне се радва на безпрецедентен успех с 16 разпродадени концерта в многохилядни арени. Грандиозният финал ще бъде на 17 декември, когато звездата ще представи късометражен документален филм – подарък към зрителите с ексклузивен поглед зад кулисите на музикалните събития.

Близо 2 десетилетия след премиерата си, превърналата се в коледен химн песен на Марая Кери продължава да пише история. Наскоро тя бе включена в Националния регистър на записите на Библиотеката на американския Конгрес. Парчето за поредна година се позиционира на 1-во място в световната класация на Billboard, а новото му видео събра над 490 хиляди гледания за броени дни.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA